Video

 

Binnen Watch This is Tijs van den Donk verantwoordelijk voor de video. Hij is regisseur, maar heeft na jaren freelance camerawerk nooit afstand kunnen nemen van de camera en bedient deze dan ook vaak zelf. Zeker bij internationale producties scheelt dit in de reiskosten.

In het verleden heeft hij als freelance regisseur, cameraman en editor gewerkt voor vrijwel alle omroepen, zowel publiek als commercïeel. Onder andere regisseerde hij voor de KRO 2 seizoenen Puberruil XL en items voor Het Lab en 3opreis (toen nog Omroep Llink).

In Rio de Janeiro heeft hij 6 jaar gewerkt als editor van o.a. commercials, videoclips, documentaires, tv-programma’s, audiovisueel materiaal voor exposities e.d.

Al deze kennis en ervaring komt hem nu goed van pas. De meeste producties worden door hemzelf gemonteerd en vormgegeven.

Vaak vraagt de regie specifieke aandacht en dus maakt Watch This ook geregeld gebruik van freelancers. In de loop van de jaren hebben wij een solide bestand opgebouwd van cameramensen, geluidsmensen, editors en vormgevers, visagistes en andere professionals.

Voor informatie kun je contact opnemen met

Tijs van den Donk

tijs@watchthis.tv of tel. +31 (0)6 1373 1615

nexium to buy in canada buy inderal in australia norvasc buy buy priligy london can i buy synthroid